In the air
Datum 25 mei 2016 | 0 Reacties

Zo, dit was het weekje wel. Terwijl de JSF’s neerstreken op de Leeuwarder vliegbasis ging onze website de lucht in. Hè, hè, alles werkt. Nu nog nieuwe boeken laten zien. En foto’s van auteurs. Maar verder zijn we al een eind op weg. Als uitgeverij officieel aangemeld bij het Centraal Boekhuis (CB), zodat onze titels straks overal verkrijgbaar zijn. Nieuwe software geïnstalleerd, om bestellingen en verzending in goede banen te leiden. Tientallen manuscripten gelezen en beoordeeld. En vooral: elke dag de leukste reacties uit alle windstreken in de bus! Zoals bijvoorbeeld eentje van Bert Uil, schrijver uit Winschoten. Stuurde vroeger altijd de complimenten als we weer een productie naar tevredenheid hadden afgerond. En bood nu z’n volgende pennenvrucht aan: Kovvietied. Daar halen we graag gevulde koeken voor in huis!

Meer nieuws